Schrijf je in voor "Tot de Nek in de Drek" mudrun 2024

Wat geweldig dat je van plan bent om deel te gaan nemen aan Tot de Nek in de Drek mudrun 2024!
Steven Pig kan niet wachten om je te verwelkomen bij deze fantastische obtacle mud run. Het belooft een onvergetelijke dag vol energie, doorzettingsvermogen en natuurlijk plezier te worden.

 

Voor jong en oud

Diverse afstanden

Bekroond tot beste mudrun

200 plus obstacles

Tot de Nek in de Drek - Familie sensatie

Meer weten over TDNIDD mudrun 2024?

Als jij meer informatie wilt hebben over de mudrun afstanden van tot de nek in de drek 2024, bekijk dan onze informatie!

Vaak be'j te bange slogan van tot de nek in de drek mudrun 2024

Tot de Nek in de Drek: dé Obstacle Mud Run sensatie in Vriezenveen!

Een machtig mooie uitdaging met duizenden deelnemers, modderige obstakels en onvergetelijke avonturen. Doe mee op 6 juli voor een ongeëvenaarde ervaring en sluit af met feestelijke sfeer, lekker eten en live muziek op ons horecaplein! Durf jij het aan?

Tot de Nek in de Drek 2024

"Tot de Nek in de Drek" is véél meer dan een "mud run". Natuurlijk de modder is onvermijdelijk, maar er is ook zoveel vrolijkheid en bovenal plezier. Een dag om te delen met degene waar je omgeeft, vol van muziek, eten en lachen.

Food

Of je nu zin hebt in een snelle hap, een smakelijke maaltijd of gewoon een zoet tussendoortje, wij hebben er voor gezorgd. Kauw je weg door de verschillende lekkernijen en laad je energie weer op, want na de run zijn we nog lang niet klaar.

TDNIDD bier

Muziek

Pak een biertje (of cola, of water, we oordelen niet) en geniet tot in de late uurtje van live muziek en Dj's. Laat je voeten niet rusten en toon je beste - weliswaar wat modderige - dansmoves.

 

PRIME-partyband
Rock and roll steven pig-02-01 (1)

JOUW KANS VOOR EEN MEGA GAVE ERVARING

Tot de Nek in de Drek 2024 is powered by Sportpromotie Twenterand.