Steven Pig in Concert

Rock and roll steven pig-02-01 (1)

Zaterdag 8 Juli 2023 Steven Pig's Party Night

Steven Pig gunt jullie geen tijd om de modder uit de oren te wassen.  Op en rond de food, feesten we gewoon door en vanaf 20:00 uur zetten we de tent op z'n kop met DJ Marc Bakker Q-Music Event DJ afgewisseld met Prime Partyband. PRIME staat voor een energiek en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interacties.

PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie.

Entree is GRATIS (2 consumpties verplicht)

PRIME Partyband

PRIME Partyband

PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie.

Zes vrienden met maar één doel: een gigantisch feest bouwen! PRIME staat voor een energieke en verrassende liveshow met een hoog entertainment gehalte en veel interactie. De beste rock, intieme love songs, leukste meezingers en foutste guilty pleasures worden in hoog tempo op je afgevuurd in verrassende medleys. Alles kan en niets is te gek!

youtube-video-thumbnail
Marc Q-Music

DJ Marc Bakker Q-music event DJ

Hedendaags veelal actief als Q Music event DJ. DJMARCBAKKER is inmiddels vele jaren een begrip in op vele events. De passie voor muziek was al vroeg aanwezig. Waar leeftijdgenoten spaarden voor een brommer investeerde Marc in draaitafels, speakers en vinyl. Als 14 jarige begon Marc muziek te draaien op feestjes bij bekenden en familie thuis, in
buurthuizen en op kleine schuurfeesten. met 2 draaitafels en een zware bak vol met singles van vinyl. Voor een avond dansen en feest ben je bij Marc aan het juiste adres.

DJMARCBAKKER zorgt voor de juiste sfeer.

Party's Up!

Non Food

Non Food garandeert je een te gekke middag. Lekker meeblèren met: "Ik wil je", "Mama Mia", "Born to be Wild", "Alles is Liefde", "Highway to Hell" en vele andere te gekke nummers.

Non Food bij de food van 18:00 uur tot 20:00 uur, lekker of nie?

Non Food