Steven Pig in Concert

Rock and roll steven pig-02-01 (1)

Zaterdag 6 Juli 2024 Steven Pig's Party Night

Steven Pig gunt jullie geen tijd om de modder uit de oren te wassen. Op en rond de food, feesten we gewoon door en vanaf 20:00 uur zetten we de tent op z'n kop met een avondvullend programma. Op 8 juli 2023 hebben we op onze 'after party' een aantal van 4200 vrolijke feestgangers geteld, en dat smaakt naar nog meer! Steven Pig heeft de speurneus al uitgehangen om het meest waanzinnige entertainment te vinden voor deze knalavond. Dus, laat de modder maar zitten en maak je klaar voor een spetterende avond!

Artiesten voor 2024 zijn nog niet allemaal bekend

DJ Miss More

TDNIDD 2024 DJ Miss More

Miss More is in 2011 gestart met DJ optredens.
Na haar carrière als Topsporter Taekwondo kwam ze regelmatig in aanraking met optredens van DJ’s. Nadat ze voor het vijftiende jaar op rij Nederlands Kampioen Taekwondo was geworden, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze begon toen eerst met optredens in lokale cafés. Al snel ontdekte ze dat deze nieuwe passie op haar lijf geschreven was en ging ze diverse DJ cursussen volgen. Niet lang daarna kwamen er aanvragen voor grotere feesten waarbij Miss More de muzikale omlijsting voor bekende artiesten mocht verzorgen. Wat Miss More zo uniek maakt is dat ze alle muziekstijlen beheerst en de diverse genres vloeiend in elkaar kan mixen. Hierdoor is elke show maatwerk en wordt het geheel naar de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd. Door ook te investeren in licht en geluid kan Miss More feesten tot wel 500 personen met eigen materieel volledig voorzien van verschillende Drive-in Shows. Of het nu gaat om een groot evenement, festival, bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest of een verjaardag. DJ Miss More zorgt voor de gezelligheid en het feest!

Let’s Party in de woonkamer van Steven Pig!

Non Food

Non Food garandeert je een te gekke middag. Lekker meeblèren met: "Ik wil je", "Mama Mia", "Born to be Wild", "Alles is Liefde", "Highway to Hell" en vele andere te gekke nummers.

Non Food staat in onze nieuwe podium midden op het partyterrein 

Non Food