Foto's Tot De Nek In De Drek 2024

Slimmer dan slim!

Steven Pig is enorm trots op oe! Geloven je vrienden niet dat je echt tot de nek in de drek bent gegaan? Je kunt het nu bewijzen door je persoonlijke foto’s met hen te delen!

Dit jaar kun je naast de foto's van onze fotograven ook met AI, ook wel achterlijke intelligentie, ofwel Artificial intelligence, foto's van jezelf bekijken. Maak een selfie of upload een foto van jezelf en de computer doet de rest!

Kun je minder dan twee foto’s van jezelf terugvinden, bekijk dan hieronder onze veelgestelde vragen. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag hiertussen.

Veelgestelde vragen

Je kunt je foto’s vinden door een foto van jezelf te uploaden of direct een selfie te maken met je telefoon.
Let op! Tot 24 uur na jouw deelname kunnen er nog nieuwe foto’s worden toegevoegd. Daarna staan alle foto’s online die door onze fotografen zijn gemaakt.

Je kunt de foto’s downloaden door op de downloadknop rechtsonder in de foto te drukken. Lukt dit niet, druk dan een paar seconden lang op de foto om deze te downloaden. Bekijk je de foto’s via een laptop/computer, klik dan op de rechtermuisknop en sla de afbeelding op. 

Heb je een scherpe foto van jezelf geüpload? En is het meer dan 24 uur geleden dat je hebt deelgenomen aan TDNIDD? Dan adviseren we je om te kijken of je op de foto’s staat van andere deelnemers met wie je samen hebt gelopen.

Ook staan er duizenden foto's van onze fotografen op Flickr

Als je daarmee nog steeds geen foto’s hebt gevonden dan weten wij het ook niet meer ;-(

Er zijn op meerdere locaties persoonlijke foto’s gemaakt en normaal gesproken moet je meerdere foto’s van jezelf terug kunnen vinden. Tot 24 uur na het evenement worden er nog foto’s toegevoegd. Probeer het later nog eens als je binnen 24 uur van het evenement hebt gezocht.

Het zou ook kunnen helpen om een andere selfie/foto in te geven als zoekfoto. Zorg dat deze foto van goede kwaliteit is. Bovendien kun je het ‘confidence level’ onderaan de gevonden foto’s nog bijstellen, waarmee soms meer foto’s gevonden kunnen worden.

Wij zetten alle foto’s online in de hoogst mogelijke kwaliteit. Klik op de downloadknop rechts onderin de foto om hem op te slaan. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Het zoeken op basis van een tijdsframe is niet mogelijk.

De software zoekt al jouw foto’s razendsnel op nadat je jouw zoekselfie hebt gemaakt of geüpload. Deze selfie wordt daarna direct door het systeem gewist.

Deze techniek is een stuk duurzamer dan het systeem dat we voorheen gebruikten en wordt al jaren gebruikt bij sportevenementen over de hele wereld. Natuurlijk is jouw privacy en veiligheid onze prioriteit. Daarom werkt Sportpromotie Twenterand alleen met gerenommeerde leveranciers, waarmee goede verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Dat betekent dat er zeer zorgvuldig met jouw gegevens en foto’s wordt omgegaan. 

Als het antwoord op je vraag niet terug te vinden is in de FAQ’s hierboven, dan kun je ons een mailtje sturen via secretariaat@sportpromotietwenterand.nl

Beschrijf het probleem met jouw foto’s alsjeblieft zo gedetailleerd mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen. Let op! Vanwege de drukte rond het evenement kan het even duren voordat je antwoord krijgt.