Veel gestelde vragen

Heb je een kaartje teveel of over dan willen wij je vragen dat zelf te verkopen. Dat kan o.a. door een melding/oproep te doen op onze facebookpagina, maar ook via de Facebookpagina ‘startbewijs over’. Bezien de grote animo voor het evenement zal dat snel geregeld zijn. Helaas storten wij geen gelden terug

Teveel frikandellen gegeten of iets te hard getraind? U kunt eventueel uw shirt ruilen op de dag zelf bij het het wedstrijdsecretariaat.

Wil je als ouder ook graag een shirt? Dan kan je deze de dag van de mud-run op locatie kopen.

Tijdens het indelen moeten personen in een startserie worden ingedeeld. Het is onmogelijk om aan de wensen van iedereen te voldoen. Tijdens het inschrijven kies je het vak, dit is de enige plaats om je verzoek te doen. Hierbij hanteren wij het principe vol is vol.

Natuurlijk gaan wij wel proberen je te helpen! Stuur een mail naar secretariaat@sportpromotietwenterand.nl en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

De inschrijving is gesloten zodra het evenement vol zit, doch uiterlijk 5 juli. Na die tijd kun
je je niet meer inschrijven. Het aantal deelnemers is met het verkrijgen van de vergunning
gemaximaliseerd, als organisatie willen wij geen enkel risico lopen door meer mensen mee te laten doen. Na-inschrijving na 5 juli of op 8 juli zelf, ook indien het niet is uitverkocht is, is niet mogelijk (vergunning, tijdsregistratie).

Zie de pagina met deelnemersinformatie.

Zie de pagina met deelnemersinformatie.

Zie de pagina met deelnemersinformatie.