bordafstanden-1

Lammetjes run

Tot de Nek in de Drek - Ouder kind Mud Run

1.5 KM

Herinneringencreëer je nu! De Lammetjesrun - 1,5 km - voor kids (4 t/m 6 jaar) biedt de perfecte gelegenheid om samen met je kleine avonturier deel te nemen voor slechts € 32,50, inclusief een exclusief shirt. Bovendien kan één ouder per kind gratis meelopen!

Starttijden bekijk je hier!

Let op: Geen aanmelding vereist voor de ouder, alleen inschrijving voor het kind is nodig. Bekijk hier de starttijden!

Ontdek de uitdagende modder- en waterpartijen, samen met je kind, terwijl ze dezelfde hindernissen trotseren als elke andere deelnemer. Het parcours is identiek voor iedereen!

De ouder dient de hele run bij het kind te blijven en zelf de risico's van de hindernissen, water en modderpartijen in te schatten. Veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig bij elke hindernis!

Belangrijk: geef de juiste shirtmaat op! Wil je als ouder ook een shirt? Deze zijn op de dag van de mud-run verkrijgbaar op locatie.

Inclusief: 1 medaille per persoon (ouders krijgen GEEN medaille/shirt), camouflage schmink/verf, haarbandje en 1 drinkpost.

Kuuk'n en kip loop

Kids Mud Run - TDNIDD

2.5 KM

Bereid je voor op de ultieme uitdaging: de Kuuk’n en Kip Loop - een 2,5 km parcours vol obstakels en modder, voor slechts €38,50 (inclusief kindershirt)!

Deze speciale ouder/kind loop (geschikt voor 6 tot 9-jarigen) vereist alleen inschrijving van het kind. Ouders hoeven zich niet apart aan te melden.

Starttijden bekijk je hier!

Vergeet niet de juiste shirtmaat voor het kind op te geven. Ouders die ook een shirt willen, kunnen deze ter plaatse aanschaffen op de dag van de mud run.

Let op: De ouder/kind loop is bedoeld voor 1 ouder en 1 kind!!! (De ouder ontvangt GEEN startnummer en krijgt GEEN shirt/medaille, het kind wel).

Doe mee en ontvang een medaille per koppel (maximaal 2 personen), camouflage schmink/verf, een haarbandje en toegang tot 2 drinkposten.

Bigg'n tocht

tot de nek in de drek mudrun 2024 achtergrond

5 KM

 

Laat je uitdagen tijdens de Bigg’n Tocht - een spannende 5 km obstacle run voor €45,00 (inclusief shirt)! Voor avonturiers van 9 tot 99 jaar.

Starttijden bekijk je hier!

Vergeet niet de juiste shirtmaat door te geven bij inschrijving!

Je ontvangt ook nog een medaille, camouflage schmink/verf, een hip haarbandje en toegang tot 2 drinkposten.

Geit'n en bökk'n loop

Bas Winkel TDNIDD

7.5 KM

Ontdek de uitdaging van Geit’n en Bokk’n mud run - een uitdagende 7,5 km obstacle run voor €55,00 (vanaf 12 jaar tot 99 jaar).

Starttijden bekijk je hier!

Belangrijk: Vergeet niet de juiste shirtmaat door te geven!

Je verdient een medaille en een stoer "echt" runners shirt, samen met 4 drinkposten en een oppeppend stukje krentenbol of banaan.

SCHOAP’N DRIEV’N / bedrijvenloop

Bedrijvenloop TDNIDD

7,5 km / 15 km

Klaar voor een teamavontuur? Doe mee aan de Schoap’n Driev’n (bedrijvenloop) - 7,5 km (vanaf 12 jaar tot 99 jaar) of de uitdagende 15 km (vanaf 15 jaar tot 99 jaar)!

Ontdek hier de starttijden!

Een bedrijventeam bestaat uit 4 personen. Jullie verdienen elk een medaille en een stoer "echt" runners shirt, samen met 4 drinkposten en een oppeppend stukje krentenbol of banaan onderweg.

Belangrijk: Vergeet niet de juiste shirtmaat door te geven bij aanmelding!

Aanmelden? KLIK HIER

Starttijden bekijk je hier!

Voor informatie mail: bedrijven@totdenekindedrek.nl

KOEI’N EN STIER’N LOOP

foto-2

15 KM

Ga de uitdaging aan met de Koei’n en Stier’n loop - 2 rondes van 7,5 km voor €57,50 (vanaf 15 jaar tot 99 jaar)!

Starttijden bekijk je hier!

Je ontvangt een medaille en een stoer "echt" runners shirt, samen met maar liefst 8 drinkposten en 2 oppeppende stukjes krentenbol of banaan onderweg.

Belangrijk: Geef bij aanmelding de juiste shirtmaat door!