Schrijf je in voor "Tot de Nek in de Drek" bedrijvenloop

Wat geweldig dat je samen met je collega's deel gaat nemen aan Tot de Nek in de Drek bedrijvenloop!
Steven Pig kan niet wachten om jullie te verwelkomen bij deze fantastische obtacle mud run. Het belooft een onvergetelijke dag vol energie, doorzettingsvermogen en natuurlijk plezier te worden.

 

Voor jong en oud

Diverse afstanden

Bekroond tot beste mudrun

200 plus obstacles

Inschrijven TDNIDD 2024 - Mud Run

Beste bedrijvenlopers

Zoals jullie ongetwijfeld in de media hebben vernomen is vrijdag 24 november 2023 de inschrijving geopend voor de 7e editie van Tot De Nek In De Drek! Zet 6 juli 2024 met een gouden randje op de kalender!

Wanneer de sponsorpakketten gereed zijn zullen we jullie deze toe sturen. Deze wijken niet veel af van de vorige edities. Met het sponsorpakket hebben jullie ook de mogelijkheid om mee te lopen met de Twenterandrun op 31 mei 2024!

Vanzelfsprekend krijgen jullie als bedrijventeam o.a. een unieke medaille met een echt loopshirt en natuurlijk een superleuke belevenis over een uitdagend parcours met de eeuwige roem!

Alleen complete teams van 4 personen kunnen in de prijzen vallen.
Deelnemers per team moeten allemaal wel aan dezelfde afstand mee doen (7,5 of 15 km).

Mochten jullie mee willen doen met de bedrijvenloop dan kun je de teams aanmelden en de deelnemers inschrijven via het speciale inschrijfformulier voor bedrijven op deze pagina.
Hier kunnen altijd nog wijzigingen in aangebracht worden als er onverhoopt deelnemers geblesseerd raken of als je deelnemers wilt toevoegen.

We hebben genoeg plekken voor de bedrijvenlopers, dus jullie kunnen sowieso meedoen!

Als je nog modder wilt gooien of wat wilt weten, schroom dan niet om contact op te nemen met het secretariaat van Sportpromotie Twenterand.

--
Met sportieve groet, mede namens Steven Pig,

Tessa Kamphuis-Green & Linda Lubbers
Secretariaat Stichting Sportpromotie Twenterand
secretartiaat@sportpromotietwenterand.nl

Bedrijvenloop TDNIDD
Vaak be'j te bange slogan van tot de nek in de drek mudrun 2024

Meer weten over TDNIDD mudrun 2024?

Als jij meer informatie wilt hebben over de mudrun afstanden van tot de nek in de drek 2024, bekijk dan onze informatie!

Geef met de feestdagen een startbewijs cadeau

Wil je een deelnemer verrassen met een startbewijs voor TDNIDD 2024? Dan is het wel zo leuk om deze uitdaging tastbaar te maken! Download de ticket nu door op de afbeelding te klikken.

"Tot de Nek in de Drek" is véél meer dan een "mud run". Natuurlijk de modder is onvermijdelijk, maar er is ook zoveel vrolijkheid en bovenal plezier. Een dag om te delen met degene waar je omgeeft, vol van muziek, eten en lachen.

Food

Of je nu zin hebt in een snelle hap, een smakelijke maaltijd of gewoon een zoet tussendoortje, wij hebben er voor gezorgd. Kauw je weg door de verschillende lekkernijen en laad je energie weer op, want na de run zijn we nog lang niet klaar.

TDNIDD bier

Muziek

Pak een biertje (of cola, of water, we oordelen niet) en geniet tot in de late uurtje van live muziek en Dj's. Laat je voeten niet rusten en toon je beste - weliswaar wat modderige - dansmoves.

 

PRIME-partyband
Rock and roll steven pig-02-01 (1)

JOUW KANS VOOR EEN MEGA GAVE ERVARING

Tot de Nek in de Drek 2024 is powered by Sportpromotie Twenterand.